team1pieter

Merhaba forum üyeleri!
    Kripto para kurslarını araştırıyorum ve önerilerde sık sık FFA (Financial Freedom Academy) ve eğitmen Taha Can Sarı karşımıza çıkıyor.
    Belki aranızda bu programı tamamlayanlar vardır? Her şey ilgimi çekiyor:
    – Normal bir temel mi veriyorlar yoksa “boş laf” mı?
    – Destek/geri bildirim var mı?
    – Gerçekten para kazanmaya başlamama ya da en azından kaybetmemeye yardımcı oldu mu?
    Her şeyin kişiye bağlı olduğunu anlıyorum, ama yine de kursun ne kadar iyi olduğunu anlamak istiyorum.
    Lütfen, zor değilse artıları ve eksileri de yazın 🙏

JWhite

Kursa katıldım, başta hiçbir şey bilmiyordum açıkçası. Ama anlatım dili anlaşılırdı, şimdi temel konuları kafamda oturtabildim. Faydalı oldu, teşekkür ederim

lafye

Beklenmedik derecede iyi! Kriptonun temellerini öğrendim, artık neyin ne olduğunu anlıyorum.

AbyssWalker

Daha önce hiç kripto ticareti yapmamıştım, ama FFA kursu sayesinde işlem yapmayı öğrendim ve ilk kazancım 150$ oldu. Eğitimi aldım ve çok teşekkür ederim. Şimdi ticaret yapmak gerçekten çok daha kolay. Hedefim her ay düzenli kazanç sağlamak. Öğrendiklerim sayesinde finansal özgürlüğe doğru yol alıyorum

SilverPulse

Teknik analiz eğitimi için piyasadaki en iyi kurs. Daha önce başka bi yere para vermiştim. Hiçbiri bu kadar net anlatmadı. Şimdi kendi setup’larımı kurup işleme giriyorum. Zarar etsem bile nerede hata yaptığımı biliyorum ve kazanıyorum 🤑

VoidRunner

Kripto nedir onu bile bilmiyodum. Şimdi sayenizde ilk kârımı aldım çok mutluyum.

NovaStriker

Arkadaşlarım kazanıyorum diyince inanmıyodum. Eğitimi aldım, ilk paramı kazandım. Şimdi ben onlara tavsiye veriyorum.

DarkEcho

Pro eğitim almasaydım hala spotta sürünüyo olcaktım. Hocanın öğrettiği özel stratejilerle short işlem açmayı öğrendim. Pazar düşerken bile para kazanmak harika bi duygu 💰 Herkese tavsiye ederim.

SkyWalkerX

Topluluk üyeleriyle bilgi paylaşımı yapmak çok faydalıydı. Birlikte büyüdük ve kazanç sağladık

DarkNova

Eski sıkıcı işimden ayrıldım. Başta korktum ama kursta öğrendiklerimle artık full-time trader oldum. Kendi evimden, istediğim saatte çalışıp kazanıyorum 🥳 Bu özgürlük paha biçilemez.

QuantumPulse

NFT’leri keşfetmek çok eğlenceliydi. Şimdi ticaret yaparak kazanç sağlıyorum

ViperStrike

Sinceramente, era muy escéptico con todo este mundo cripto, pensaba que llegaba tarde o que era una burbuja. Riki me demostró lo contrario con datos, no con promesas vacías. Lo que más valoro es que te enseñan a gestionar el riesgo para no perder la camisa. Ya he hecho mis primeras operaciones en positivo y la sensación de control es increíble.

CrimsonKnight

La comunidad en Discord es oro puro, aprendes muchísimo de los demás 💎.

You must be logged in to reply to this topic.